تبدیل پیشوندهای اس آی

برای رسیدن به نتیجه دلخواه در اسرع وقت، بهتر است مقداری که قرار است تبدیل شود را به صورت متن وارد کنید، برای مثال '20 Quecto به Quenna' یا به سادگی '15 Quecto':

  • Iدر بیشتر موارد، کلمه 'به' (یا '=' / '->') می تواند بین نام دو واحد حذف شود، برای مثال '10 Quecto Quenna' به جای '62 Quecto به Quenna'.
  • عملیات اصلی حساب: ریشه دوم (√), نما (^), تقسیم (/, :, ÷), براکت, pi (π) (عدد پی), تفریق (-), ضرب (*, x) و جمع (+) همه در این مرحله مجاز هستند
  • به جای حرف یونانی 'μ' (به معنی میکرو)، می توان از 'u' ساده استفاده کرد، برای مثال به جای µPa از uPa استفاده می شود.
  • Iبه جای 1,97 × 10^5 ، می توان 1,97e5 نوشت. 'e' مخفف 'توان' است.
  • در اختصارات مربوط به 'مربع' و 'مکعب'، می توان کاراکتر '^' را برای '^2' و '^3' حذف کرد. برای سانتی متر مربع می توان به جای cm^2، cm2 نوشت.

یا: استفاده از ماشین حساب با لیست های انتخابی

  1. از فهرست مقوله صحیح را انتخاب کنید.
  2. سپس مقداری را که می خواهید تبدیل کنید وارد فرمایید.
  3. از فهرست، واحد اندازه گیری مقدار مورد نظر را انتخاب کنید.
  4. سپس مقدار مورد نظر به همه واحدهای اندازه گیری که ماشین حساب سراغ دارد، تبدیل خواهد شد.

عدد به شکل نماد علمی

اگر کنار اعداد داخل یک نماد علمی علامت تیک قرار گیرد، پاسخ به صورت یک توان نشان داده خواهد شد. مثلاً، 7,196 444 378 956 8×1020 ، برای این گونه نمایش عددی، عدد به صورت توان بخش بندی خواهد شد که در اینجا 20 و عدد واقعی 7,196 444 378 956 8 خواهد بود. در دستگاه هایی که توانایی تعداد زیادی رقم را ندارند مثل ماشین حساب های جیبی، می توان این راه نوشتن ارقام به صورت 7,196 444 378 956 8E+20 را به کار برد. به خصوص اینکه با این روش خواندن ارقام بسیار بزرگ و بسیار کوچک بسیار آسان می شود. اگر در این مرحله علامت تیک اضافه نشد، نتیجه به صورت نمایش عادی ارقام نشان داده خواهد شد. اگر مثال بالا را مجدد در نظر بگیریم، نتیجه به این صورت خواهد بود 719 644 437 895 680 000 000. فارغ از نحوه نمایش نتایج، دقت حداکثری این ماشین حساب 14 رقم خواهد بود. دقت این مقدار برای بسیاری از موارد کافی است.

عبارات ریاضی

همچنین، با این ماشین حساب می توان از عبارات ریاضی استفاده کرد. درنتیجه، نه تنها می توان با اعداد اعمال محاسباتی را انجام داد مثل '18 * 65 Quecto' بلکه واحدهای اندازه گیری مختلف را می توان با هم به صورت مستقیم در یک تبدیل ترکیب کرد که مثلاً به این صورت درمی آید: '23 Quecto + 70 Quecto' یا '13mm x 60cm x 8dm = ? cm^3'. واحدهای اندازه گیری که به این صورت ترکیب می شوند باید معمولاً با هم همخوانی داشته باشند و در ترکیب موردنظر منطقی باشند.

گرد کردن نتیجه تا تعداد مشخصی از ارقام اعشار

در صورت لزوم، نتیجه را می توان تا تعداد مشخصی از ارقام اعشار، هر جا که منطقی باشد، گرد کرد.

توابع ریاضی

از توابع ریاضیsin, atan, cos, sqrt, asin, tan, acos, exp و powنیز می توان استفاده کرد. مثال: atan(1/4), cos(pi/2), sin(90), 3 pow 2, asin(1/2), acos(1), sin(π/2), sqrt(4), tan(90°) یا 2 exp 3. به جای '4^3' ، می توانید '4 exp 3' یا '4 pow 3' را نیز بنویسید. به جای '√25' ، می توانید 'sqrt 25' را نیز بنویسید.


دسته بعدی